De Winterschilder® voor binnen en buiten

Je huis in de winter binnen of buiten laten schilderen? Dat kan met de Winterschilder®. Of je nu een binnenschilder zoekt of een allround schildersbedrijf dat ook isolatieglas plaatst. Een bedrijf in de buurt met de kwaliteit van OnderhoudNL is VOB Schildersbedrijf uit .

VOB Schilders- & Glaszettersbedrijf is gevestigd in Doorn, heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het schilderwerk, als glaszettersbedrijf en in het onderhoudswerk. Onder andere door deze ervaring is VOB aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL en heeft het erkenningscertificaat OnderhoudNL GARANTIE. Bovendien is VOB een officieel erkend leerbedrijf – SBB – voor jong aankomend schilderstalent!

Schilderwerk kan heel goed in de winter

Waarom wachten tot het voorjaar als je ook in de winter je huis kan laten opknappen? Met al dat thuiswerken kunnen de muren wel een nieuwe kleur verf gebruiken. Of een mooi strak behang. Met onze zachte winters kan je gelijk de houten gevel of je kozijnen laten doen. En zelf doen levert niet die kwaliteit die jij wilt.

Maak gelijk een afspraak met de Winterschilder VOB Schildersbedrijf, zodat je nog deze winter van het resultaat kan genieten.

Ben je een VvE of woningcorporatie? Kijk dan eens hoe onze bedrijven je het hele jaar door kunnen helpen met onderhoud.

Ons schildersbedrijf is werkzaam o.a. in

Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg eigenlijk de gehele Utrechtse Heuvelrug, de gemeente Zeist maar natuurlijk ook alle andere plaatsen zijn bespreekbaar.

Corona proef uitvoer van onze werkzaamheden

VOB Schilders en glaszettersbedrijf is aangesloten bij OnderhoudNL en werkt coronaproof. Maar wat betekent dat eigenlijk? En waarom is dat zo belangrijk, zowel voor u als voor ons?

Hoewel Nederland vanaf 15-12 in lockdown is, kan de Winterschilder dankzij het protocol coronaproof doorwerken. Kijk hier voor meer informatie.

Contact

Bel mij gerust voor informatie of overleg!
Telefoonnummer 06 53944036 .

de winterschilder
Coronaproef Schildersbedrijf