Over VOB schilders & glaszettersbedrijf

VOB schilders & glaszettersbedrijf, gevestigd in Doorn, heeft al meer dan 35 jaar ervaring in schilder-, glas- en onderhoudswerk. Onder andere door deze ervaring is VOB aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL en heeft het erkenningscertificaat OnderhoudNL GARANTIE. Bovendien is VOB een officieel erkend leerbedrijf – SBB – voor jong aankomend schilderstalent!

Hieronder treft u een overzicht aan van onze werkzaamheden:

Schilderwerk
Van het schilderen van particuliere woningen tot opdrachten voor o.a. Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap, Landgoed de Horst en Maatschappij tot Stadsherstel Utrecht en diverse VvE’s; VOB schilders & glaszettersbedrijf is hét bedrijf voor zowel ‘kleine’ als ‘grotere’ opdrachten. Wij hebben steigers, een hoogwerkers, die wij ook aanbieden voor de verhuur.

Glas zetten
Ook voor het glas zetten bent u bij VOB schilders & glaszettersbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn ervaren in het zetten van diverse soorten glas. Denk aan isolatieglas ten behoeve van het verhogen van uw  energielabel.

Houtrot herstel
Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij oudere woningen. Wij herstellen houtrot met behulp van Repair Care®, op dit moment het allerbeste product op de markt. Ook voor deelvervanging van onderdorpels van ramen en kozijnen kunt u bij ons terecht.

Behangwerk

Met behang heeft u snel een andere uitstraling en creëert u die sfeer die bij u past. Tegenwoordig is er steeds meer keuze uit diverse soorten behang; papier-, textiel-, vlies-, duplex-, vinyl- en glasweefselbehang. Welk soort behang u ook kiest, wij maken het voor u in orde.

Klein timmerwerk
VOB schilders & glaszettersbedrijf vervangt desgewenst lijsten en onderdorpels. Tevens schaven wij ook ramen en deuren op maat, indien deze knellen in de sponning. Kortom, ook voor al uw kleine timmerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Verftechnisch advies
Mocht u liever zelf aan de gang gaan met het schilderen van uw woning, dan kan VOB u een verftechnisch advies geven. Wij helpen en begeleiden u graag bij het kopen van de juiste (hoeveelheid) verf. Desgewenst adviseren wij u hoe u het beste te werk kunt gaan om uw woning te schilderen.

Gevelreiniging en glasbewassing

Voor het reinigen van uw gevel met hogedruk en het eventueel impregneren hiervan kunt u ook bij ons terecht.

Glasbewassing d.m.v. telewash met osmosewater geeft een streeploos resultaat.

In combinatie met schilderwerk is dit de ideale oplossing voor een meer jaren onderhoudsplanning.

KWALTEIT

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij VOB Schilders en glaszettersbedrijf. Wij zorgen er voor dat de kwaliteit van het schilderwerk optimaal is, op basis van een professioneel verfsysteem.

VAKMANSCHAP

Wij bouwen voort op jarenlang ervaring en werken met de beste materialen en gereedschappen. Berend van der Bijl van VOB Schilders en glaszettersbedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring in het schildersvak.

BETROUWBAARHEID

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Wij zijn er van overtuigd dat betrouwbaarheid zorgt voor tevreden klanten

VEILIGHEID

Wij beschikken over een goedgekeurde hoogwerker, steigers en ander materialen. Wij werken volgens de ARBO-normen en wij beschikken over een VCA keurmerk.

GARANTIE

Wij zijn lid van OnderhoudNL en hebben het erkenningscertificaat OnderhoudNL garantie.

SBB LEERBEDRIJF

En wij zijn een erkend leerbedrijf SBB.

VOB schilders & glaszettersbedrijf is lid van

SBB de organisatie die bepaalt welke bedrijven zichzelf erkend leerbedrijf mogen noemen. Je vindt die bedrijven via de speciale website Stagemarkt.nl.

VOB schilders & glaszettersbedrijf is lid van

OnderhoudNL Dit zijn garantie-bedrijven die werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie).