SCHILDERWERK -    ISOLATIEGLAS         
 
BEHANGEN-SPUITWERK                LEERSUM  

GESCHIEDENIS VAN VOB SCHILDERS- & ONDERHOUDSBEDRIJF

Berend van der Bijl, eigenaar van VOB Schilders- & Onderhoudsbedrijf,  is 30-jaar geleden begonnen bij Schildersbedrijf Kraan B.V. in Doorn als aspirant schilder. Vervolgens heeft hij alle vakdiploma's gehaald en werd allround schilder. 

Ervaring werd opgedaan met schilderen,  behangen, spuiten, glas zetten en specialistische werkzaamheden, zoals marmer- en hout imitatie en het renoveren van boerderijen en grote herenhuizen.

Bij veel mensen op de Utrechtse Heuvelrug is hij dan ook geen onbekende naam, en wordt hij gewaardeerd om zijn nette en vakkundige werk.

Na 18-jaar bij Schildersbedrijf Kraan B.V. gewerkt te hebben, heeft hij de overstap gemaakt naar Mens Zeist, waar hij gedurende vier jaar voorman is geweest. Berend had de verantwoording voor grote projecten  van woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en particulieren.

Na vier jaar bij Mens Zeist gewerkt te hebben, heeft Berend de overstap naar Schildersbedrijf Rutges in de Meern gemaakt. Hier heeft hij bijna acht jaar als voorman gewerkt en was verantwoordelijk voor middelgrote en grote projecten, waarvan als laatste vier jaar bij het G-Sequent van de Alliantie.

Nu dan eindelijk de stap gemaakt om zelfstandig te starten met VOB schilders- & onderhoudsbedrijf, een bedrijf met veel ervaring en aandacht voor kwaliteit. Vakmanschap, flexibiliteit en het nakomen van afspraken staan hoog in het vaandel bij Berend.

Naast schilderwerk kan er ook (isolatie)glas worden gezet, kleine timmerwerken en houtrot herstel.  Het vervangen van dakpannen, reinigen van gevels en natuurlijk muur-vloercoatings en betonrotherstel behoren tot het takenpakket.

Kortom, VOB Schilders- & Onderhoudsbedrijf verricht alle voorkomende werkzaamheden in en rondom uw huis. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor informatie.   

VOB schilders-&onderhoudsbedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie ONDERHOUDNL en een Erkend Leerbedrijf bij S-BB